Läckra frukostar,
luncher och middagar

Här är man omgiven av franska restauranger i toppklass, men skulle ni inte känna för en utflykt kan ni njuta av frukost, lunch och middag varje dag här på Maison des Palmiers, allt tillagat av vår kulinariske entusiast Richard. Det är ett utmärkt sätt att lära känna andra gäster, och gör det möjligt för den som vill att ligga vid poolen hela dagen.

Frukost

I priset ingår en generös kontinental frukost varje morgon, med färskpressad juice, bröd och bakverk från det lokala bageriet, müsli, yoghurt med hemkokt fruktkompott och ett urval av pålägg och ostar.

Lunch

Om ni väljer att ligga vid poolen under dagen, eller om ni bara vill ta det lugnt i trädgården, kan vi erbjuda ett urval av lättare mellanmål såsom sallader, antipasti, varma smörgåsar, soppa, omeletter och mycket annat.

Middag

På måndagskvällarna är ni välkomna på grillmiddag i trädgården. Om ni vill äta middag hemma någon av veckans övriga kvällar har vi nöjet att erbjuda en tvårätters (25 EUR) eller trerätters (35 EUR) meny, inklusive husets vin – säg bara till oss på morgonen. Om ni har några särskilda kulinariska preferenser, tala med oss, så ska vi göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskningar.

Picknick

Om ni skulle vilja ta med en picknick på dagsutflykten så kan vi packa ner ett urval av våra regionala delikatesser. Och varför inte lägga till en kyld flaska av traktens rosé från vår vinkällare?

Önskas en drink?

Vi erbjuder en omfattande vinlista samt sprit och cocktails. Så oavsett om ni vill avnjuta en karaff vin vid poolen, eller känner för en cocktail före middagen, har vi allt som behövs.