Välkommen till
Maison des Palmiers

Välkommen till Maison des Palmiers, ett underbart ‘chambres d’hôtes’ med anor från 1800-talet, mitt i den vackra byn Bize-Minervois, i den sydfranska vinregionen Languedoc. Vårt mål är att ge dig en skön och avslappnad känsla av ett andra hem, reposant pour que vous vous sentiez à la maison.med fem komfortabla sviter, utsökta måltider och cocktails, samt vägledning i hur du får ut det allra bästa av din vistelse i denna fantastiska franska region. Vår förhoppning är att ni anländer som gäster, men reser hem som vänner.

Fem lyxsviter

Vi erbjuder fem spatiösa sviter med rymliga badrum. Våra sviter består av ett stort allrum och ett rum med terrass med utsikt över trädgården. De ljusa och luftiga rummen är smakfullt inredda i sydfransk stil och ståtar med traditionella kakelgolv. Samtliga sviter är utrustade med Nespresso-maskiner samt möjlighet att brygga te, och naturligtvis lyxiga handdukar och sänglinne.

En savoir plus >

Slappna av vid vår pool
med ett glas kyld rosé

Ta ett dopp i den svala poolen efter dagens sightseeing – mitt i den lugna medelhavsträdgården. Njut av ett glas kyld rosé från den lokala vingården eller låt oss blanda er en av våra berömda cocktails. I huset finns även ett stort och mycket bekvämt vardagsrum, med tv och ett urval av spel. Vi erbjuder också gratis Wi-Fi både inom- och utomhus.

Läckra frukostar,
luncher och middagar

Richard är en utmärkt kock och finns till hands varje morgon för att laga till en läcker frukost med nybakat bröd och croissanter från vårt lokala bageri. Mitt på dagen erbjuder vi välsmakande luncher som kan avnjutas vid poolen. Om kvällarna serverar vi gärna middag eller en lättare supé, alternativt rekommenderar lokala restauranger, bland andra vår favorit Chez Jean Marc.

En savoir plus >

Utforska regionens slott,
byar och stränder

Languedoc är inte bara häpnadsväckande vackert. Denna sydfranska region är en riktig skatt med sina medeltida slott och kloster, otaliga vingårdar som erbjuder vinprovningar och visningar, milslånga stränder, vackra byar och massor av utomhusaktiviteter. Hyr en båt och tillbringa dagen flytande längs Canal du Midi. Besök några av världens främsta romerska ruiner. Och skäm bort er med utsökt matlagning (och fantastisk fisk och skaldjur) på någon av områdets många restauranger.

En savoir plus >

Så enkelt och billigt
att ta sig hit

Här finns sju internationella flygplatser inom två timmars bilavstånd, med lågprisflyg till flera destinationer i Storbritannien och norra Europa. Utmärkta motorvägar gör det mycket enkelt att köra hit. Och vår närmaste snabbtågsstation ligger i Narbonne, endast 30 minuter härifrån. Klicka nedan för att få mer hjälp med att hitta flygresor till oss.

Läs mer >

Något att fira

Om ni har en bemärkelsedag som närmar sig eller om ni har lust att resa iväg med vännerna, varför inte låta oss arrangera en cateringfest? Vi kan erbjuda allt från cocktails och kanapéer vid poolen och storslagna trädgårdsbufféer till formella middagar i vår vackra matsal.