Fem lyxsviter

Ljusa, luftiga och med högsta komfort – alla våra sviter har madrasser av god kvalitet för en utmärkt nattsömn. Med en egen Nespresso-maskin kan ni dricka morgonkaffe i sängen, medan ni funderar över dagens äventyr. I våra badrum finns duschar av hög kvalitet och lyxiga, mjuka handdukar.

L’Angélique

2 sängplatser | Egen dusch
I denna charmiga svit på första våningen, belägen i husets främre del, har gästerna en makalös utsikt över de omgivande lantliga kullarna och byn Bizes tegeltak. L'Angélique har mosaikgolv från byggåret och stuckaturtak. Här finns ett stort duschrum med separat toalett.

FOTON >

La Lavande

2 sängplatser | Egen dusch
La Lavande är ett charmigt dubbelrum med originalgolv, beläget på andra våningen i husets främre del. Här finns tillgång till ett separat gemensamt badrum.

FOTON >

L’Étoile

2 sängplatser | Egen dusch och badkar
Étoile är den perfekta sviten för paret som vill unna sig något extra. Denna svit är belägen i husets bortre del och har en privat rymlig terrass med utsikt över trädgården och poolen. Här finns ett stort badrum med badkar, dusch och två handfat.

FOTON >

L’Epice

4 sängplatser | Egen dusch och badkar
På andra våningen ligger den rymliga och ljusa L'Épice, en svit med högt i tak och originalgolv. Här kan upp till fem personer sova bekvämt, vilket gör den perfekt för familjen. Sviten har ett stort badrum med badkar, dusch och separat toalett.

FOTON >

L’Olivier

2 sängplatser | Egen dusch
En charmig svit på första våningen, med högt i tak, massor av ljus och delvis framtagna stenväggar. Sviten har ett eget duschrum.

FOTON >